PARTICULIER GRONDVERZET

Wij maken wat u wilt. Daar staan wij om bekend in regio De Bilt. We gaan eerst in gesprek en laten u zelf nadenken over wat u echt wilt. Door op een praktische manier uw wensen te benaderen en tips te geven, zijn wij in staat een tuinontwerp te maken dat altijd aansluit op uw wensen en ook nog eens zeer functioneel is. 

 

Werkzaamheden

De werkzaamheden die wij voor particulieren uitvoeren zijn zeer divers. Denk onder andere aan:

  • bladzuigen
  • bladblazen
  • grondzeven
  • vegen
  • sloten
  • klepelen
  • wallen frezen
  • bosmaaien

Maar denk ook aan het uitgraven van een vijver, het egaliseren van land voor het aanleggen van een oprit, gazon of grasveld en het graven van een bouwput. Voor het planten van bomen en struiken of snoei- en knipwerkzaamheden zetten wij onze bomenplantmachine met kiepkar in, bestuurd door gecertificeerd personeel. 

Klein grondverzet

Wij zijn gespecialiseerd in het klein grondverzet voor particulieren. Ons machinepark is ook dusdanig uitgerust dat wij gemakkelijk in woonwijken kunnen komen met ons materieel. Korte bochten en smalle straten zijn voor onze minitrekkers geen probleem. Hierdoor wordt materiaal voor de deur geleverd en kan iedere klus geklaard worden.

 

Voorraad

Wij beschikken zelf over voorraden grond, puin, zand en grind. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van levertijden en is een snelle doorlooptijd mogelijk. Uiteraard nemen wij puin en groenafval ook weer mee terug, wanneer dit nodig is. Zo zit u na afloop niet met het overgebleven puin. Een klus is voor ons pas klaar als alles netjes en ordelijk is achtergelaten. Ten slotte hebben wij op het bedrijf een eigen weegbrug. Hoveniers, maar ook particulieren maken hier regelmatig gebruik van.

Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw grondverzetwerkzaamheden om het huis?
Neem gerust een keer contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

I. BAELDELoon- en grondverzetbedrijfCultuurtechnischwerk

Nieuwe Weteringseweg 97

3737 MG Groenekan

0346 21 38 55
0653 30 97 96 info@ibaelde.nl