GRONDVERZET

Met onze eigen machines, bestuurd door gecertificeerd personeel, voeren wij voor gemeenten, waterschappen en Staatsbosbeheer diverse grondverzet- en cultuurtechnische werkzaamheden uit. Omdat wij beschikken over een gevarieerd eigen machinepark kunnen wij zo goed als iedere grondverzetklus aannemen.

Flexibel

Flexibiliteit is onderdeel van ons gedachtegoed. Met de flexibele houding van al onze medewerkers wordt iedere klus naar tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd. De klus moet klaar, dat is prioriteit nummer één. Als dit inhoudt dat er ’s avonds doorgewerkt moet worden, dan doen wij dat.

Landschapsonderhoud

Naast het aanleggen en onderhouden van paardenbakken voor maneges en particulieren verzorgen wij ook veel landschapsonderhoud. Denk hierbij aan:

  • Snoeien van bomen en struiken
  • Grasmaaien
  • Frezen
  • Slootonderhoud
  • Baggerwerkzaamheden

Netjes

De kwaliteit van de werkzaamheden staat natuurlijk voorop, maar wij vinden het minstens zo belangrijk een klus netjes en ordelijk achter te laten. Wij nemen puin weer mee en laten de omgeving daarmee opgeruimd achter. Het is ons doel ervoor te zorgen dat niemand last heeft van de door ons uitgevoerde werkzaamheden, zodra wij weer weg zijn.

Wilt u meer informatie over onze grondverzetwerkzaamheden, ons machinepark of onze aanpak?
Neem gerust een keer contact met ons op.

I. BAELDELoon- en grondverzetbedrijfCultuurtechnischwerk

Nieuwe Weteringseweg 97

3737 MG Groenekan

0346 21 38 55
0653 30 97 96 info@ibaelde.nl